- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha az ubuntuból indulunk ki, akkor pl. a kopete, gaim benne van. asszem az amsn-t is fel lehet aptgettel tenni, van csomagja. a skype-ot sose próbáltam feltenni, valszeg annak is van csomagja, de ha nincs, akkor a honlapjáról elvileg elérhető.
vírusírtó nem kell. első körben tűzfal se, ha otthoni gépről van szó. -
-
pawee
tag
hát nem a legjobb de magyarnak magyar és kezdőknek tökéletes UHU 2.0
msn=amsn/kopete/gaim
skpye meg asszem alapból opensource, de ezt télleg nem tom...most lehet tök nagy fa*zságot mondtam
kell tűzfal is meg antivír is...azaz nem kell de pl nekem is van, de nyugi nem lesznek kékhalálok és trojaiak...
jah multkor tök jót nevettem...megyek vmi oldalra firefox, piros lesz a címsor sikítozik hogy hogy tuti akarom-e folytatni mert beleírhat a registrykbe az oldal...
jó volt...nincs is registry lin alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- potyautas: Vágyak
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest