- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
Mi aza maya?
-
valóságépítő
tag
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
haller
suse is ubuntu is főleg gnome-ra tervez, de mindkettőn telepítheted a kde-t is. Igazából a legjobb ha mindkettőt kipróbálod, mondjuk egy live cd-n. Elsőre talán a kde jobban hasonlít a windows-ra, bár én amikor először feltettem valahogy jobban kiismertem magam a gnommal. Megszokás meg ízlés kérdése.
A mai népszerű disztrókbat már jól be lehet állítani ablkaosan is, a terminál minimális használatával, ezt majd idővel úgyis megtanulod ill. hozzászoksz. Pár dolgot csak terminálból lehet, de ezek száma egyre csökken. Igazából a kattintgatós felület és a terminál jól kiegészítitk egymást.
Talán ami az ubi mellett szól, hogy több hozzá a leírás a neten meg a legtöbb gondra egy alapguglizással találsz leírást és megoldást.
boot megoldható.
én ebből tanultam sokat az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest