-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Rendben.
Köszönöm szépen!
Megfogadom. ismeretlen emberkének amúgy is úgy szoktam hogy akkor is lementem,ha csak átellenőrzésen van nálam a cucca. Majd ha minden kész,akkor törlöm a mentéseket.
Álltatában így szoktam.A mentés mennyisége pedig akkor ok..xp-nél megy szal a fizetősnél úgy szoktam,hogy a teljes dokumentumok and settings mappát lementem meg a syste32-t...a driverekkel...ha esetleg nem lenne jó valamelyik netes vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest