Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.
A gyorsaságot bőségesen alátámasztotta a Virtualbox-on való futási sebessége, még a Xubuntu-nál is gyorsabb volt. Igaz, csak virtuális gépen tudtam összehasonlítani, mert a gépre a yoper nem ment fel.
A következő perverz dolog, amit kipróbálok, az a winyóra telepített DSL. Amire nekem kell, bőven elég.
A Yopert későbbre hagyom, amikor már jobban fogok érteni a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.