Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
nekem akkor lett nyűgöm a pulse hiányával amikor párhuzamosan több alkalmazástól vártam a hangkeltést.. pl audacious + flash FF-ben, aztán alsa + esd -vel szórakoztam, végül visszatértem a pulse-hoz..
hang ügyben már csak azt szeretném tudni, hibernálás után mi öli meg.. széttúrtam a google-t már, hasonló bajok vannak, pár workaround ami működik vagy nem, de leginkább nem..
és ha még az usb-hubomnél fellépő ohci modul őrület elmúlna, elégedetten dőlnék hátra.. a következő bug-ig..
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Óóóó nyertem. Mit nyertem?
bónusz: passz. Nem tudom pontosan. Valahogy a rendszer rászól, hogy az az alapértelmezett hangeszköz, vagy fordítva. Ne kérdezd. Én csak kicsi kocka vagyok, un: dobókocka.
pót: Nyugodtan leszedheted a csomagot is. Nálam Fedora 7 óta alap, hogy megszabadulok tőle. Nekem valahogy nem jön be, pedig jó dolgokat kínál. Csak valahogy nem tetszik.
Illetve biztos van Ubin is beállító központja, ott azért még próbálkozhatsz a rendes beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest