Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Tedd fel az ntfs3g csomagot meg mindent amit magával húz.
Fstabba pl:
# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc defaults 0 0
# /dev/sda1
UUID=bde88c8e-814e-4bf5-9dbf-8ef7bf09626b / ext3 defaults,errors=remount-ro 0 1
# /dev/sda5
UUID=0bddadb4-a3cd-4b39-ad99-96b1cfa2b000 none swap sw 0 0
/dev/hda /media/Lg udf,iso9660 user,noauto 0 0
/dev/hdb /media/Pioneer udf,iso9660 user,noauto 0 0
#/dev/fd0 /media/floppy0 auto rw,user,noauto 0 0
/dev/sda1 /media/divx ntfs-3g rw,nosuid,nodev,umask=222,utf8 0 0
/dev/sdb1 /media/dvd_iso ntfs-3g rw,nosuid,nodev,force,umask=222,utf8 0 0
/dev/sdc1 /media/dvd ntfs-3g rw,nosuid,nodev,umask=222,utf8 0 0
/dev/sdd1 /media/metal ntfs-3g rw,nosuid,nodev,umask=222,utf8 0 0
/dev/sdf1 /media/series ext3 rw,defaults 0 0
/dev/sdg1 /media/mp3 ext3 rw,defaults 0 0
#/dev/sdh1 /media/mp3 ext3 rw,noexec,nosuid,nodev 0 0#Example for hungarian locale#
#
#/dev/hda1 /mnt/windows ntfs-3g silent,umask=0,locale=hu_HU.utf8,no_def_opts,allow_other 0 0
#
#Na ezt megmondtam
Szóval ez a saját fstabom. Ntfs csatolás és írás hibátlanul megy linux alatt egy ideje. Nem tudom suse alatt hogyan is van ez. De KDE alatt kwikdisk -et használok csatolásra. Tehát ha beírtad a megfelelő sort az fstabba akkor a kwikdiskben jelentkezik is. -Ha nem akkkor idítsd újra a csatoló alkalmazást. Ha mindent jól írtál be akkor halkan csatolja is. Ha nem akkor kapod a hiba üzenetet.A meghajtó "betűjelének" felismerésére segítséget nyújt az fdisk -l parancs.
Üdv., Nagytalp.
-
Vladi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval ez a saját fstabom. Ntfs csatolás és írás hibátlanul megy linux alatt egy ideje. Nem tudom suse alatt hogyan is van ez. De KDE alatt kwikdisk -et használok csatolásra. Tehát ha beírtad a megfelelő sort az fstabba akkor a kwikdiskben jelentkezik is. -Ha nem akkkor idítsd újra a csatoló alkalmazást. Ha mindent jól írtál be akkor halkan csatolja is. Ha nem akkor kapod a hiba üzenetet.