-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem kérdés volt, állítás.
unixon alapvetően minden szövegfájl (a szükséges kivételekkel). erre lett az egész optimalizálva.
a bináris log az olyan, hogyha én beülök egy szték vendéglőbe, akkor nekem hiába magyarázza bárki is, hogy a szója meg a tofu jó, én akkor is sztéket fogok enni. azért van unix a gépeimen, mert szöveges logokat akarok.mindig az az oprendszer van a gépemen, amellyel a legegyszerűbben meg tudom oldani a feladatomat. tehát ha ascii log elég (mindig elég), akkor nem lesz bináris logom, pláne nem lesz xml meg json meg binary blob logom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest