Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem kérdés volt, állítás.
unixon alapvetően minden szövegfájl (a szükséges kivételekkel). erre lett az egész optimalizálva.
a bináris log az olyan, hogyha én beülök egy szték vendéglőbe, akkor nekem hiába magyarázza bárki is, hogy a szója meg a tofu jó, én akkor is sztéket fogok enni. azért van unix a gépeimen, mert szöveges logokat akarok.mindig az az oprendszer van a gépemen, amellyel a legegyszerűbben meg tudom oldani a feladatomat. tehát ha ascii log elég (mindig elég), akkor nem lesz bináris logom, pláne nem lesz xml meg json meg binary blob logom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC játékok egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest