- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ez a desktopom, amin most írok:
cat /proc/version
Linux version 6.0.0-2-amd64 (debian-kernel@lists.debian.org) (gcc-12 (Debian 12.2.0-7) 12.2.0, GNU ld (GNU Binutils for Debian) 2.39) #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Debian 6.0.3-1 (2022-10-21)én azért ezt a kernelt nem nevezném visszatartásnak.
az meg, hogy a linux lassan vagy gyorsan fejlődik, egyéni vélemény. szerintem folyton kapkodnak.<írtam egy hosszabb hsz-t, de inkább kimoderáltam magam>
-
A Debian ad egy stabil alapot, amit úgy alakítasz, ahogy tetszik. Linux Mint, Ubuntu pont ezt teszik (más tészta, hogy szarul). Ha haladóbb kell, RHEL, SLES, vagy ezek vmilyen deriváltja.
Amúgy akkor szerinted DDoS egy fűzfal esetében nem security probléma?
Ezt a fasságot honnan sikerült leszűrni?
-
fatpingvin
addikt
kíváncsian várom a példákat. az ésszerű középút meglátásom szerint a Fedora és az OpenSUSE képében jelen van, érdekes módonm az előbbinek mintha lenne valami köze a RHEL-hez... ja hogy a Debiant szívesebben használják mert support nélkül is megy amire elindítod, az uborkát meg inkább hagyjuk is, az mindennek a megtestesülése amit irtani kéne a desktop Linuxból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest