- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
growler #30619 üzenetére
Néztem ezt is, ugyanezt használja az
ncdu
is, csak vizuális, könnyebben kezelhető formában - az eredmény is megegyezik vele.Ha minden Docker konténer előtt csinálnék visszaállítási pontot, az kicsit sok lenne (most is van 35, és ebből 21 fut). Használom már egy ideje, de így sose nem jártam.
emvy
Néztem ott is, csak 5 üres Volume van, kvázi placeholderként. A prune-t pedig utolsó lehetőségként akarom, ugyanis van jó pár stopped konténerem is, és azokat nem igazán akarom még elveszíteni. Meg amúgy is,docker system df
alapján ~25GB-ot foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest