- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #30546 üzenetére
Akkor most lehet épp megint működik. Egy hónapja teszteltem, mikor mondtam vissza a Netflixet, akkor nem működött Firefoxban. Lagolt vele a videó, meg csak 480p-ben ment. Ezek szerint javították, de nem marad ám ez sokáig így, mert a Netflix érzékelni fogja a logokban, hogy linuxos gépekről megy tömegesen orrba-szájba az 1080p stream, és megint variálni fognak valamit, hogy ne menjen.
Engem nem is érdekel, visszamondtam a Netflixet. Korlátozzák a kínálatot, korlátozzák a felbontást, elmozgatnak azokból a tartalmakból is, amik korábban legalább elérhetőek voltak az adott régióban. De legjobban akkor rágtam be rájuk, mikor lementett (értsd előre letöltött) videókat próbáltam ingázás közben nézni telón, és behányta rendszeresen az 1043-as hibát, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Na, itt döntöttem el, hogy ezért nem fizetek, mert ez így lúzerség, hogy lépten-nyomon megaláznak, meg ügyfélként semmibe vesznek, és én még pénzzel is tömöm a zsebüket, jutalomképpen. Múlt hónapban ezért visszamondtam. Majd előfizetek Amazon Prime-ra, de azt mondják az se jobb. HBO-t utálom, a Hulu meg nem elérhető a UK-ben.
Spotify-t is visszamondtam, azzal az volt a baj, hogy Highest Quality-ben (320 kbps-os Ogg Vorbis) is fosadék volt a minősége (pedig maga az ogg tud jó minőséget, főleg 320 kbps-os bitrátán, rendes encoderrel), mindegy milyen jó hangfelszereléssel vagy melyik eszközről hallgattam, egyszerűen tompa, kásás. Próbáltam normalizálást kikapcsolni, de ez se segített. Így átnyergeltem egyelőre Tidal-ra, rohadt drága, de legalább a minősége normális, desktopon losslessben használom, telefonon 320 kbps-os aac beállítással. Keresője, kliensse, webes felülete épp úgy hulladék, mint a Spotify-nak, meg ahogy nézem, a kínálat is korlátozottabb, de egyelőre kárpótol a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eladó egy XMG P406 laptop
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest