- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Jester01 #21116 üzenetére
Igen, sajnos a zenvidia sem tökéletes. Jó oké jobb a zárt drivere, de amíg fglrxben van 10 hiba, addig nvidia driverben is van 2 ám! Tapasztaltam.
Ami viszont előnye az amd-nek, az a magas szintű nyílt driver támogatás. Ennek az az előnye, hogy sokkal stabilabban illeszkedik adott disztró kiadásba. Pl: ha bug van a fedora x-ben, akkor saját maguknak is tudják patchelni. Meg is teszik szerintem.
Anno volt egy felhívása a nyílt közösségnek, hogy a gyártó adjon leírást, majd mi csinálunk drivert. Hát komolyan vették.
Ebből a szempontból racionális választás az amd kártya, mivel stabilabb működés várható.
"Ja, én veled vagyok ám" pacsit!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest