Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Jester01
üzenetére
Igen, sajnos a zenvidia sem tökéletes. Jó oké jobb a zárt drivere, de amíg fglrxben van 10 hiba, addig nvidia driverben is van 2 ám! Tapasztaltam.
Ami viszont előnye az amd-nek, az a magas szintű nyílt driver támogatás. Ennek az az előnye, hogy sokkal stabilabban illeszkedik adott disztró kiadásba. Pl: ha bug van a fedora x-ben, akkor saját maguknak is tudják patchelni. Meg is teszik szerintem.
Anno volt egy felhívása a nyílt közösségnek, hogy a gyártó adjon leírást, majd mi csinálunk drivert. Hát komolyan vették.

Ebből a szempontból racionális választás az amd kártya, mivel stabilabb működés várható.
"Ja, én veled vagyok ám" pacsit!

Új hozzászólás Aktív témák
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Apple Watch
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Tanuljunk angolul!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi