Hirdetés
- iPhone topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siebener
aktív tag
válasz
MacCaine
üzenetére
Megkaptam azóta a választ, köszönöm, de az alábbiról lenne szó.
A korábban említett gépen kellene telepítés nélkül, live módban futnia egy Linuxnak, hogy így tudjon kezelni egy vodafone-os - k3772-z - modemet. (Korábban már volt tapasztalatom valamelyik Linux-szal, ott csak hosszas mókolás után sikerült életet lehelni a modembe, ráadásul akkor telepítve is volt, amit most ki kellene hagynom).Egyébként azért írtam, amit írtam, mert már volt rá példa, hogy valami "kedves" úriember elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne itt gyűjtsek hozzászólásokat a magasabb ranghoz. Aztán eszébe sem jutott, hogy talán azért írok a fórumba, mert valamit nem tudok, a magasabb rangra pedig magasról teszek.
De egyébként ha van valakinek hasznos ötlete a témát illetően, akkor azt megköszönöm (bár igazából már van megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest