- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #16487 üzenetére
Jártam pár kört, a /.asoundrc fájlt létrehozva már voltak eredmények, ha jó hangeszközt írtam be, akkor bejött a tálcán egy hangerő szabályzó. A betett Creative Live így sem szólalt meg, végül kiszedtem, mert időközben véletlen megszólalt az alaplapi, biosban letiltott hangkártya. Igaz nem volt stabil, de aztán leszedtem a két pulse csomagot, onnantól szólt, csak megint korrigálni kellett a device értékeket az asoundrc-ben.
Most a skype és Youtube hangja is megvan, bár csak az egyik csatorna szól, valszeg hibás a hangkártya, de a következő gép upgradeig már így marad, úgy is csak mono tartalmak szólnának rajta...
siebener: nagyjából bármelyik disztró vígan elvan 1G rammal, max a proci lesz kicsit gyér. Ha pl. most win alatt vagy, akkor válassz egy diszrót a Linux Live kompatibilitási listájából: [link] Mivel vacakolni kell a cuccoddal, javaslok valami Arch alapú disztrót, ahol használható az Arch wiki, pl. a Manjaro-t a neked tetsző felülettel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #16487 üzenetére
A hegyi beszéd itt nem segít!
No az van, hogy SSE1-es procira régi flashplayer megy, az meg nem akart szólni pulseaudio nélkül, hiába van minden másnak hangja.
Egyébként maga a pulseaudio egy jó dolog, főleg ha igazi hangkártyád van, mint pl. egy Audigy. Pulse nélkül kapod az üzeneteket bootoláskor, hogy ilyen eszköz meg olyan eszköz örökre el lett távolítva, valamint a hangeszközök között az annyi audigy hangeszköz van, ahány módon be lehet lőni a kimenetet. Ha van pulse, akkor szépen egyetlen hangeszköz van, szépen kiválasztható hangfal konfigurációval és a hülye boot alatti üzenetek nélkül.Az én disztróm pl. alapból pulseaudioval érkezik, de ezt megelőzően már sokan kérték a fórumában, hogy legyen ez, mert egyszerűen jobb, mint nélküle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged