Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
nem igényel leírást:
ha ext3 a rendszer akkor a norton ghost 2003 ( 8as) is tudja, gondolom ismered a használatát
ha más filerendszer vagy nincs n.g. akkor dd parancs
dd if=/dev/hdxy of=/dev/hdxz/save.img
visszaállítás a fordítottja, az if az img az off a cél partíció, ezt egy live cd-ről tudod nyomni
van valami kapcsoló amivel a folyamatról tudsz tájékozódni hogy hol tart, de nem ugrik be, amúgy amíg kerreg a vinyó és dolgozik a cpu meg nem kapod vissza a promt-ot
utána mehet az írás akármilyen szimpatikus úton, persze ha nem nagyobb mint 4,7 giga, hacsak nem DL lemezzel nyomulsz, de lehet tömöríteni is bzip,gzip
van egy free norton ghost klón is asszem ghost4linux vagy g4lin stb.. ezt google-zd ki
nekem nem volt szimpatikus mert nem láttam át elsőre, azóta nem foglalkoztam vele
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Vicces képek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest