- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #11365 üzenetére
Talán a 8.10 - 9-04 környékén használtam utoljára, akkor még kellett várni jócskán egy új OOO-ra például.
Én imádom az Arch - ot. Nem vagyok egy power user, de elboldogulok, no meg a fórumon is segítenek, ha szükség van rá. Ha tudnád micsoda lúzerek is feltelepítik; néha lekaparná a bőrt az ember ar arcáról kínjában egy-egy hozzászólást olvasva, amikor még azt sem értik, a grub mire való. Egy szó mint száz, Te biztos jól elboldogulnál.
Azt mondják, ha minden jól működik Arch - on, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Meg kell mondjam, nálam általában stabil a rendszer. Ha gond van, legrosszabb esetben downgrade-del meg tudom oldani (lásd a mostani nvidia driver + gnome shell message tray bug, mondjuk állítólag a 280.11 bétában már jó, csak lusta vagyok feltenni, a 270-esben lévő hibernálás bug meg nem érint.) Talán egyszer kellett rendszermentést visszaállítanom amiatt, mert nagyon elkavartam valamit. Szóval azt javaslom, virtualbox-ban vagy második rendszernek dobd fel, hogy ízelítőt kapj a jóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged