- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Szeretnék kis segítséget kérni....
Van egy Creative SB Live! 5.1 hangkártyám, bedobtam a gépbe, azt szeretném megszólaltatni. Van egy alaplapi AC'97 hangkártyám, azt a BIOS-ban letiltottam, és a SB-t pedig alsaconf-al beállítottam. De semmi hangja nincsen. Utána alsamixer-rel próbáltam állítani a hangon, akkor néha elkezdett sisteregni a hangszóró, de semmi hangja nem volt. Azt is megnéztem, nincsen elnémítva.
Neten megnéztem, azt írják, hogy ennek a kártyának mennie kell az alsa driverrel. Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcművészet topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest