- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
#9071 & #9072: Köszönöm a válaszotokat. Megnyitottam az fstab filet és ez van benne:
# /etc/fstab: static file system information.
#
# -- This file has been automaticly generated by ntfs-config --
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>proc /proc proc defaults 0 0
# Entry for /dev/sda5 :
UUID=041e3649-95fc-4c37-9525-f907feece492 / ext4 errors=remount-ro 0 1
# Entry for /dev/sda6 :
UUID=f4fb484a-6bbd-43cd-94c8-2eccd0ec73c1 none swap sw 0 0
/dev/scd0 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto,exec,utf8 0 0Addig rendben is van, hogy beírogatom a patríciók jellemzőit csak ezt a fránya UUID-t nem tudom mi, azért rákeresek biztosan írja valamilyen beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest