Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
De miért tilos ennyire a rendszergazdaként való bejelentkezés?Csak én használom a gépet senki más szóval ilyen veszélynek nem vagyok kitéve.
Elvileg amire én rájöttem eddig h ezzel a sudo sw-vel bejelentkezés előtt törölni lehet a root jelszót így ezekután automatikusan rootként fog futni.Csak annyi gubanc van h kéri a jelszót amit én beis irok neki amivel alapba betok lépni és kiirja h nincs ilyen parancs,ha meg esetleg mást írok be nem a jelszót akkor érdekes módon kiírja h incorrect és próbáljam meg még 1xer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest