Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
rászántam magam, hogy miután visszahoztam azt amit szétbarmoltam nvidia telepítéssel újra megpróbáljam. Letöltöttem az nvidia oldaláról a drivert, leállítom a gdm-et, sh nvidia......run
indul, licensz elfogad. Hoppá nincs hozzá kernel, keressen az nvidia ftp-n. az én kernelemhez megfelelőt? keres... nem talál, és írja hogy szerezzek kernel sourcet...
alap 8.04-es minimal telepítős ubuntu kernelem van :2.6.24-19 generic
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- Windows 7
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest