- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
Én sem akartam frissiteni drivert. Először egy voodoo 3 3000 vga volt a gépemben, amit állítólag eléggé támogatott hardver a Linux részéről, de nem így volt.
2D-ben minden oké, de egy 3D-s játék sem indult el. Hiába kapcsoltam be a 3D-s támogatást, akkor is azt a hibaüzit kaptam hogy nincs 3D-s vga a gépemben.
Ekkor úgy döntötttem hogy váltok egy Geforcra, hátha..., de nem így lett.
Először is amint kicseréltem utána a Linux bemondta az uncsit. Grafikus felület nem indult, csak valami logint és jelszót kért, amiket hiába is pötyögtem be, mindig incorrekt volt számára.
Újratelepítést követően letöltöttem 2 nvidia drivert is, de hiába, mert ez nekem még egy kicsit magas.
Ellenben még egy problémám volt a megjelenítéssel kapcsolatban, mégpedig az hogy a képernyőbeállításokat sosem tartotta meg, vagy totál elállítódott újraindítást követően.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet azonnal a képernyő beállításait érvénybe léptetni, miért kell ahoz újraindítani.
Bár teljesen feleslegesen, mert úgy sem maradt meg a beállításom, soha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest