Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Ubi 8.04 alá felraktam a szokásos módon az NVidia drivert. Átírtam az xorg.conf-ban az nv-t nvidiára. Csak csökött grafikus módban indul. Próbáltam nvidia-xsettingel belőni. Az sem meg. Megírtam kézzel a konfigot de nem működik. A dpkg-reconfigure xserver-xorg nem megy el a monitor paraméterek beállításáig. Mert az első szakasz után elégedetten kilép. Valami olyan gyanúm van, hogy nem is az xorg.conf amit piszkálnom kellene. Van valakinek tudomása arról, hogy esetleg megváltozott ebben a verzióban a "szokásos módszer"?
Vagy esetleg valami tipp?Mindig elindul de csak 800x600-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest