Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A debiannak olyan a tanulási görbéje, hogy az elején vért lehet vele izzadni meg mindent kérdezni kell meg webet turkálni, de ha az ember belejön, akkor működik rendesen. Én próbáltam nagyon régen suse-t, a registryjétől sikítófrászt kaptam, meg nem túl rég ubuntut, nekem az se jött be.
De leginkább azt tedd fel, amiben közeli haver segíteni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest