Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
konkrétan is felteszem itt a kérdésemet:
van egy gép, ami rá van kötve adsl-lel a netre. működik is, semmi probléma.
viszont szeretném megosztani róla a netet win felé. csak egy pár portot szeretnék neki engedélyezni (http, ftp, msn), első körben korlátozás nélkül. gondolom az iptables lesz az én barátom, de ahogy nézegetem a példasorokat... nekem kínai.
volt egy deb csomag, aminek a nevét már nem tudom, ez alapból csak erre volt jó, pontosabban az mindent átengedett (mivel a másik gépen semmi komolyabb dolog nem lesz, akár minden is átmehet). sajna nincs időm az egész lartc-ot átolvasni, valaki egy rövid megoldást tudna mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest