Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Mivel én nem használok DRBD-t, életemben kb. kétszer láttam, így nem tudom, mi okozhatja nálad a problémát. De azt ugye érted, hogy ennek az ég világon semmi köze sem a SysV inithez, sem a Systemdhez?
De én most le vagyok sokkolódva attól, hogy van, aki úgy grepeli ki a journalból az infókat. Azért nem ezt gondoltam volna, főleg olyantól, aki régóta a szakmában dolgozik...
Mondom én, hogy itt arról van szó, hogy ti nem akarjátok megismerni a Systemd-et, jól elvagytok ti a régi világban, és nektek az úgy oké. Egyébként szeretném jelezni, hogy a Systemd képes SysV init scripteket futtatni, úgyhogy tulajdonképpen nem olyan nagy baj, ha nem akartok közelebbi kapcsolatba kerülni a Systemddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest