- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A filerendszer típusát mindig az határozza meg, mennyi idő van egy probléma utáni újraindulásra. Ha nem kritikus a reboot ideje, akkor minden esetben kizárólag ext2.
Ha kritikus a reboot ideje, akkor nem tudom, leginkább ext3, de gyakorlatilag mindegyik filrendszerre volt panasz mostanában, a reiser fő alkotója éppen feleséggyilkosság vádjával sitten van, a többinek is voltak ilyen-olyan bajai.
Kernel verziótól is függ.
A raid1 nekem nem gyorsított semmit, annyi előnye van, hogyha bedöglik egy diszk, nem 0 eséllyel marad meg az adatod, ámde sokkal nagyobb valószínűséggel borul meg tőle a gép. Úgyhogy ha nem félsz a diszk hibától (mert bízol a diszkben vagy mert nem tartod értékesnek a rajta tárolt dolgokat), akkor ne használj raidet és ne használj ext3-at, mindkettő nagyban egyszerűsíti a rendszert és nagyon sokat csökkent azon programkód mennyiségén, amiben hibát lehet találni.
Ha igazán sokat akarsz kockáztatni, akkor tedd az összes adatod raid-re, lvm-re vagy evms-re és használj xfs-t vagy reiser4-et lehetőleg a legújabb kernelekkel. Ez a tutti módja annak, hogy legnagyobb rizikó felvállalása mellett legvalószínűbben összeboruljon a géped.
Tudom, hogy amit ide írtal, az szembe megy a mainstreaim véleménnyel, ennek ellenére a személyes tapasztalataim alapján ezt tudom javasolni (én is kerülöm a raidet és csak ext2-m van, ha lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest