-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #34184 üzenetére
A 24.04.-ben csesztek (?) el valamit szerintem. Lenovo T410-em úgy fejre állt az upgrade következtében, hogy ki sem tud loggolni semmit, azonnal kifagyott, amint X-et indítottam. Furcsa, de kb. 10/1 próbálkozással nem fagyott ki, elindult a KDE is, de még az egér is darabosan mozgott, majd kifagyott. Annyi derült ki, hogy valami a VGA driver-el volt, ami kernel-panic -ot okozott. Másoknak is volt ugyanilyen gondja, de megoldást nem talált rá senki tudtommal.
Csináltam custom kernel-t, 6.9.3-al, de ugyanaz történt. Szerintem a 6.8.xx-es kernelnél lett valami, ami alapból van a 24.04 LTS-ben is. Tovább nem szórakoztam, visszatettem a Kubi 22.04 LTS-t, mivel desktop-nak kell. Esetleg, ha mindenképp 24.04-et akarsz, egy korábbi, 6.6.xx -es kernelt dobj alá, hátha.. Jah, nekem régi Intel-es, integrált VGA-m van, ami ezt okozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest