-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Dini
üzenetére
Nem tudtam még alaposabban utánajárni, most is rokonokhoz megyünk épp. De kb. ezt írják a legtöbb helyen:
"Remember to update your systems.
This backdoored version was in OpenSUSE Tumbleweed, Arch, Debian Testing and Sid, Fedora Rawhide (and maybe Fedora 40 Beta), Ubuntu 24.04 development versions, NixOS Unstable, and other distros. But not all distros with the backdoored version are believed to be vulnerable.
However, the backdoor was added by a maintainer who had been committing for years, so it may be possible that even older versions may be vulnerable in some way (but this is only conjecture at this point)."
Az utolsó mondat még fontos lehet. Lényeg, hogy aki tud, frissítsen.
Én reggel lefrissítettem a rendszereim, Debian stable-hez és Fedora 39-hez nem láttam jönni új xz csomagot (ugye ők nem érintettek), OpenSuse TW-hez viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- E-book olvasók
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest