- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Tegnap este ott hagytam gépet olyan 10 percre... És mire visszamentem nem volt hajlandó reágálni ez egér kattintásra...Egy kijelentkezés megoldotta problémát...
De azóta állandóan elöjön bizonyos idő mulva... Böngészés közbe vettem észre csak eddig ezt. Ma eljátszotta ezt egy 5-6x biztos. Baromi idegesitő mert állandóan ki kell jelentkezni h helyrejöjjön. Mi történhetett vajon?
Debian 11 KDE a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest