Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én is erre jutottam, én Odroid XU4-el próbálkoztam valami nano szervert fellőni, aztán elég hamar elengedtem. Gondolkodtam, hogy valami integrált processzoros lapot veszek én is, de aztán rendes x64 mellett döntöttem a méret rovására. Az AM4, amit idén vettem sem győzött meg, hogy kell nekem az mITX. Lehet kiszórom a házat, aztán veszek egy uATX házat neki, vagy erősen moddolom, de nincsenek szerszámaim lemez hajlításhoz meg vágáshoz, úgyhogy talán az még többe is kerülne. Az a bajom vele, hogy akarok rátenni két hálókártyát bifurkációval, és viszonylag széles a riser, úgyhogy nem férnek el egymás mellett a jelen állás szerint. Nem is tudom mi erre a standard megoldás, hogyan lehet belemókolni akár egy ATX házba ilyen riserrel a kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest