- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz sh4d0w #32556 üzenetére
Ha jobban megnézed, akkor azaz iptables, az valójában iptables-nft és külön van legacy. Értem én, hogy fel kell tenni az nftables csomagot, de valójában már a Bullseye-ban felkészítették a kivonásra az iptables-t. Jelen állapot szerint a következő verzióban végleg ki is kapják. Amúgy meg nem a Debian-t venném alapnak technológia kérdésekben, mert mindig le van maradva, főleg ha a stable verziót nézzük (nézd csak meg a btrfs filerendszert. Máshol már az a default, míg a Debian a közelében sincsen).
Szal egy többszörösen régi, és már "elavultnak" tekinthető tűzfalat én nem ajánlanék senkinek, már a munkámból kifolyólag sem, és biztonság miatt sem. Főleg hogy nem csak hogy többre képes az nftables, de még csak nem is rémesen bonyolultabb, mint az iptables.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest