- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok abban segíteni, hogy csináltam egy CentOS7-et HyperV-ben, két hálózati kártyával hogy egy port forwardingot csináljak.
Az lenne a feladat, hogy egy gépről ezen a CentOS7-en keresztül két különböző Windows SQL serverhez csatlakozzak.
Azért kellett a két hálókártya a CentOS7-ben, ha a forrás gépről a centOS-nek az egyik hálókártyájára csatlakozunk SQL management studióból akkor az egyik SQL szerverhez dobjon, ha a másik hálózati kártyára akkor a másikra dobjon.firewall-cmd -vel próbálkoztam, de nem találtam olyan paramétert ami különválasztja, azaz specifikálja az eth-kat hogy ha erre jön a kérés akkor arra dobja tovább.
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs