- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ant7517
csendes tag
Sziasztok.
Idáig linux alatt mindig sikerült mindent megoldanom, de van valami amit képtelen vagyok.
Van több email címem, ebből van ami pop3-as és 15+ éve van meg, nem tudok változtatni rajta ellenben fontos.Igen ám, de így csak 1 gépen tudom a leveleimet megnézni, eléggé kényelmetlen, erre gondoltam hogy felteszek valami megoldást hogy fetchmaillal leszedje a leveleket, legyen egy webmail felület illetve innen smtp-vel tudjak rácsatlakozni, függetlenül hogy windowsos gépen vagyok vagy linuxoson, vagy telefonon.
Az elküldött levelek a sent mailba kerüljenek bele ugyanúgy, ne csak az aktuális gépen legyen ahonnan küldték.De mindig elakadok, és keresek valami leírást ami ilyen helyzetre adna leírást mit kell beállítani. Részletek mindenhol vannak de az egész egy sötét lyuk nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest