- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Elolvastam a linux nem windows c. ajánlott cikket, és tényleg sok meglepő dolgot találtam benne, pl az open source céljaival kapcsolatban a saját maximalista és pózer hozzáállásom miatt én másnak képzeltem a célokat... amivel nem teljesen értek egyet, az az hogy hogy a gui a szoftverfejlesztés vége, én amikkel szoptam, még közel nem vlt ezekszerint kész a szoftver, de gui már volt, ez nem mond semmit igazából, mert nem lehet ebből általánosítani, se oda se vissza... de a lapon tovább böngészve ezt találom, és az egész írás értelmét megrengeti...
![[kép] [kép]](http://www.slackware.hu/files/pics/lp.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő