Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Olvasáskor nem ? Mert mondjuk azt nem kell tudnia, mi van a hibás szektoron, de annak ténye, hogy ott valami nem oké a fej alatt egy ponton, mikor elsuhan alatta párszázszor, szerintem azt képes lenne detektálni. Lásd HDSentinel Surface Scan, Read mód. Lazán pakolgatja be nekem a feketéket egy szar vinyón.
Mondjuk nem WD Purple (ahol nincs firmware szintű CRC), hanem Seagate NAS, ahol meg van.
Na mindegy, azt hiszem, a lényegre választ kaptam, tehát LUKS mellett egy adott titkosított blokk úszik, leves, a ZFS meg erre ugyanúgy megoldás innentől, mintha LUKS nélkül válna valami alatta inkonzisztenssé. Jó. Kiváló.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest