Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #30289 üzenetére
Köszönöm. Nem, ez a "hiba". A jelenség, hogy minden második oldal elérhetetlen a böngészőben és az ifconfig csak 6-os címeket mutat, a csatlakozó gépen.
Nem tudom hogyan kell szakszerűen leírni, de azóta töröltem az egészet és netplan konfiggal csináltam egy másikat. Az is csak IPV6-ot továbbított. Végül találtam egy választ ahol még ezt a parancsot kellett beírni:sudo iptables -A FORWARD -p all -i br0 -j ACCEPT
Csakhogy én nem használom az iptables-t. Nem is marad meg a beállítás reboot után. Úgy tudom az ubuntu 20.04-nek nem is ez az alap tűzfala.
Sajnos az IPV6-hoz nem igazán értek és nem is használnám a házi hálózaton.
Vagy ezt a parancsot kell minden újraindítás során valahogy lefuttatni, vagy nem tudom mi a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest