- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Fix asztali gépként van használva. Ugyanúgy, ahogy a másik gép is.....
Írtam már, hogy Windows alatt mindig stabil. Így nem lehet sem antenna, sem Wifikártya hiba. Inkább Linux driver gond... mivel a neten rengetegen panaszkodnak ugyanezzel a problémával.Egyedül még azt nem tudtam megpróbálni, hogy USB-s külső eszközre (pendrive, hdd) kiírom a Linuxot, mert csak notebookjaink vannak és nem tudom lehúzni a hdd-t. Nem szeretném, ha a Grub elrontaná a boot menüt.
Úgy láttam telepítésnél ki lehet választani hova írja a Grubot, de ennek ellenére mégis mindenhol azt írják, hogy ajánlott kihúzni azt a HDD-t, amire már másik rendszer (Windows) van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest