- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #30171 üzenetére
Miért nem? Hülye vagyok a hálózatos dolgokhoz, de valami ilyet képzelek el: a fontos nyomtató lóg a debianban levő második hálókártyán egyedül, és azon figyel csak a dnsmasq, aki mindkét hw címre ugyanazt az ip-t osztja ki dhcp-n, amit meg átenged a debian a "külvilág" felé. (Mondjuk első körben a routerben próbálkoztam volna én is, ha értenék hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest