- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Hát OpenWRT-t nem ismerem, DD-WRT-ztem régen egy Linksys WRT54GL-el, most meg egy korszerűbb ASUS-ra tettem fel a "Padavan" féle firmware-t, mert a gyári kicsit bugos itt-ott, ez meg enged parancsokat szkriptből lefuttatni magán, akár többet is, szóval jó.
Szerintem bármilyen Linux alapú motyón megy a dolog.
Nem kell amúgy egy nagy darab tartományra beállítanod a port fw-ot. Elég csak azokra a konkrét portokra, amiken kopogást vársz
és amíg nem a megfelelő sorrendben történik ez meg, onnan is leesik mindenki, tehát a külvilág felől az látszik, hogy nincs reakció. Én nem adnék meg egész tartományokat port fw-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és amíg nem a megfelelő sorrendben történik ez meg, onnan is leesik mindenki, tehát a külvilág felől az látszik, hogy nincs reakció.