- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Van rajta Wine én úgy tudom, de azért nem teljesen bug mentes. A wiki szerint is van, de ott még 2.1-es Wine-t írnak 2013-ból. [link] Gondolom azóta nem frissítették a wikit. Ettől függetlenül asztalinak nem sokan ajánlják, inkább szervernek való OS. Driverek terén azt mondják, hogy vagy stabilan működik, és sosincs vele bajod, vagy annyira megrogyik már az elején, hogy esélyed sincs. Majd még írok róla, én hajlandó vagyok rászánni az időt, és nem akkora probléma, ha valami nem megy out of the box, ha némi kereséssel találok rá megoldást. Nem annyira komplikált ami most kell, hogy ne lehetne megoldani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Star Wars rajongók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest