Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
I02S3F
üzenetére
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá a systemd-nek, de most kipróbáltam több módszert is az újraindításra.
Terminálból reboot parancs (ami a systemctl-re mutat), tökéletesen teszi a dolgát, majd a Whisker menu újraindítás parancsát (xfce4-session-logout --reboot --fast) ami szintén tökéletes.
Aminél a hiba előjön, az a power gomb megnyomására felugró menüben választva az újraindítást, itt mindig megfekszik (ugyan ez volt a Plasma 5-nél is, így nem hiszem, hogy Xfce bug lenne). Elméletileg a power manager felel a menüért (/xfce4-power-manager/power-button-action), de erre utaló hibára nem találtam bejegyzést a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest