-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rokefeller #292 üzenetére
a géppel minden rendben? egy overnight memtesz86+-t én ráengednék, aztán ha az nem talál hibát, akkor valami egyéb gépnyúzót jópár órára. ha ezt is túléli, akkor nem tudom, hogy hol a hiba, nem illene ilyenek miatt az egész gépnek lefagynia.
indián képű kollégaez tetszik!
mod: #296: ha mindenáron fordítgatni akarsz, akkor inkább a gentoo-t ajánlom. az lett ilyenre tervezve. ha előtte/közben szorgalmasan olvasol, akkor a végére meg is érted, hogy mit csinálsz. és ez lenne az igazi. pár napod/heted rá fog menni, de megéri (ha van időd).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest