Hirdetés
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
I02S3F #29696 üzenetére
Én csak próbáltam 24 éve ezt meglépni és lepattantam. Sem a Wine, sem a virtualizáció, se semmi nem tartott azon a fejlettségi szinten, amin most.
Ma egy álom, kis túlzással. Ha ügyes az ember, lassan GPU dedikált elérést is hozzá tud rendelni VM-hez (bár ezt még nem próbáltam, ez a következő lépcső, az meg milyen már, hogy VM-ben játszunk nagy fps-ekkel)
Nem mintha játszanék, de amikor megjelenik majd a plussz VGA guest-ek felé kiajánlásának képessége, mindez két kattintásból, az piszok jó lesz
Ma rengeteg minden sokkal de sokkal könnyebb Linux-ban. Anno először SUSE-n tanultam (van még yast ?)
aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest