Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Én csak próbáltam 24 éve ezt meglépni és lepattantam. Sem a Wine, sem a virtualizáció, se semmi nem tartott azon a fejlettségi szinten, amin most.
Ma egy álom, kis túlzással. Ha ügyes az ember, lassan GPU dedikált elérést is hozzá tud rendelni VM-hez (bár ezt még nem próbáltam, ez a következő lépcső, az meg milyen már, hogy VM-ben játszunk nagy fps-ekkel)

Nem mintha játszanék, de amikor megjelenik majd a plussz VGA guest-ek felé kiajánlásának képessége, mindez két kattintásból, az piszok jó lesz
Ma rengeteg minden sokkal de sokkal könnyebb Linux-ban. Anno először SUSE-n tanultam (van még yast ?)
aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe