Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dißnäëß nagyúr válasz  I02S3F

üzenetére I02S3F

üzenetéreÉn csak próbáltam 24 éve ezt meglépni és lepattantam. Sem a Wine, sem a virtualizáció, se semmi nem tartott azon a fejlettségi szinten, amin most. Ma egy álom, kis túlzással. Ha ügyes az ember, lassan GPU dedikált elérést is hozzá tud rendelni VM-hez (bár ezt még nem próbáltam, ez a következő lépcső, az meg milyen már, hogy VM-ben játszunk nagy fps-ekkel)  Nem mintha játszanék, de amikor megjelenik majd a plussz VGA guest-ek felé kiajánlásának képessége, mindez két kattintásból, az piszok jó lesz   Ma rengeteg minden sokkal de sokkal könnyebb Linux-ban. Anno először SUSE-n tanultam (van még yast ?)  aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe  
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe
 aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe