Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Én csak próbáltam 24 éve ezt meglépni és lepattantam. Sem a Wine, sem a virtualizáció, se semmi nem tartott azon a fejlettségi szinten, amin most.
Ma egy álom, kis túlzással. Ha ügyes az ember, lassan GPU dedikált elérést is hozzá tud rendelni VM-hez (bár ezt még nem próbáltam, ez a következő lépcső, az meg milyen már, hogy VM-ben játszunk nagy fps-ekkel)

Nem mintha játszanék, de amikor megjelenik majd a plussz VGA guest-ek felé kiajánlásának képessége, mindez két kattintásból, az piszok jó lesz
Ma rengeteg minden sokkal de sokkal könnyebb Linux-ban. Anno először SUSE-n tanultam (van még yast ?)
aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe