- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Olyan shell scriptet kellene írnom,ami megvizsgálja a gépen ,hogy van-e index.htm fájl,és kiiírja,hogy van weblap ,ha nincs akkor pedig nincs weblap.
Kérlek segítsetek,mert ezt csak kiadták feladatnak,de jóformán el se magyarázták
Szinte nem mondanak semmit,csak csináld...
azért én megpróbáltam,örülnék,ha valaki a működő verziót leírná,mert ez ne mműködik
#!/bin/bash
ldapsearch -x -LLL uiod=''index.htm|grep''ˇhomeDirectory:\home\2006\/.*''
if index. htm
then echo ''van weblap''
else echo ''nincs weblap''
fi
Órai cuccból kínlódnék,de azt se mondták el,hogy mi a -x és -LLL kapcsolo...Mi ez?
Man-t sajnos angol nehézségeim miatt nem igazán tudom használni...
Segítséget előre is köszönöm!
Gabo
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest