- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
sh4d0w #29313 üzenetére
Ezért lesz több belőle, vagy 4... + raw image is fájlba. A detached header-t és key fájlokat is eldugom máshova, így még ha valami csoda folytán mind a 4 USB kütyü + az img is szar lenne, még mindig csak a rendszert bukom max, azaz az OS-t magát, de akár egy Live Linux-al is fel tudom nyitni a konténert.
Illetve ha a /boot nem jó, úgy tudom, be lehet rántani az OS-t még, ennek nem vagyok nagy tudósa még (sosem volt rá szükségem), de .. szóval az OS nem érdekel, az csak úgy elvolna amúgyis. De a storage, amit kezel, legalább megmarad és elérhető és akkor telepítek alá hasonló módon egy új OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- Háború Izraelben
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest