- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi
üzenetére
"Azért az érzed, hogy itt átlaguserről van szó, nem hobbista kernelfejlesztőről?": de itt az alapeszméről van szó.
nem mondtam, hogy hatékonyan fog belenyúlni, nem mondtam, hogy sikeres lesz, azt mondtam, hogy hagyni kell.az opensource és a linux alapeszméje, hogy mindenki buherálhatja. ezt az alapeszmét szerintem helytelen lenne megölni.
az egy másik tészta, hogy a hivatalos kernelbe mi hogyan kerül bele és az is, hogy a júzer saját energiáit vagy másokét hogyan pazarolja. ha be akar menni bekötött szemmel az erdőbe, hagyni kell, hagy menjen. ha koppan, koppan, ez téged ne zavarjon. de lehet, hogy felfedezünk egy új mingót.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest