- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #29197 üzenetére
Hol? Az előbb átfutottam a hozzászólásokat, de nem találtam meg...
Egyébként ha megvan még a history-ban, hogy a hogyan fordítottad és telepítetted, esetleg ránéznék én is.
A make clean-től kellene asszem (ha jól rémlik, valahogy úgy megy, hogy make clean ; make defconfig ....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest