- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Félreértesz, azt hiszem. Nem a konkrét tartalmára vagyok kíváncsi, hanem fogalmazzunk úgy, a metaadatokra. Az image konkrét méretére, a hozzá tartozó teljes leírásra, aminek egy része a search kimenetében megjelenik. Satöbbi.
Tegnap próbálkoztam közös felebarátunknál, a google-nél, és arra jutottam, hogy erre nincs parancs, valami webes API segítségével lehetne lekérni, ha jól értem. Ha... kérdés, hogy jól értem-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest