Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"Az én rendszereimet meg hagyja békén, mert az én fizetésem függ tőlük és ezért harapok."
Szerintem erre az egész helyzetre csak az lenne hatással, ha az adakozók elvonnák a támogatásokat a systemd-s rendszerektől, és a systemd nélkülieknek adnák őket. Ha eddig sikerült áttolni a potter dolgait Debianba politikai hátszéllel, akkor ezután is menni fog.
Nekem nem ritka, hogy zene mellett megy valami más is, pl játék, valami youtube video, stb. Szerintem legalább két hangforrás keverésére szükség van. Ami igazán jó lenne, ha tudnám a két hangot eltérő eszközökre küldeni, de akár még olyat is el tudok képzelni, hogy pl egy netkávézóban többen használnak egy gépet több kijelzővel és több fejhallgatóval. Talán létező problémát old meg a pulseaudio, de ha egy instabil bughalmaz, akkor továbbra sincs értelme használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs