- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton
üzenetére
Semmiképp nem furcsa, hogy kernelguru vagy, én meg kezdő és csak jótanácsként említettem, hogy a Kezdő topik témája a DE-k témázgatása. Nem a tudásszintedtől függ, hol érdemes kérdezni, hanem attól, a Linux melyik részét érinti a kérdés. A Kezdőben hamarabb választ kapsz az ilyen noob kérdésekre.....ezt vagy elfogadod így vagy nem.
Van, aki lealacsonyítónak érzi, ha a kezdőben kell kérdeznie, én ezt megértem. Nehogy sértésnek vedd, hogy egyáltalán írtam ide a Haladó topikba! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van, aki lealacsonyítónak érzi, ha a kezdőben kell kérdeznie, én ezt megértem. Nehogy sértésnek vedd, hogy egyáltalán írtam ide a Haladó topikba!